REPARACIJA AUTO STAKALA

Auto stakla AS

Reparacije auto stakla (popravka auto stakla), popravke napuklih vetrobrana, zamene vetrobrana vozila, zamene auto stakla pružamo i na terenu te odmah nakon Vašeg poziva naša služba dolazi i servisira auto staklo ili vertobran vozila.

Proces popravke auto stakla izvodi se ubrizgavanjem providne tečnosti te staklo na automobilu dobija glatku površinu, a oštećenje se sanira i potpuno nestaje. Imajući u vidu važnost bezbednosti i održavanja vozila, opredelili smo se da naše usluge usmerimo ka Vašim potrebama!

Radimo na celoj teritoriji Beograda.

Auto stakla AS  nudi usluge koje će Vaše vozilo učiniti bezbednim

Česta oštećenja na šoferšajbni, vetrobranu i ostalim staklima na automobilu, moguće je potpuno sanirati. Savet našeg servisa je da ukoliko primetite oštećenje na vetrobranu prelepite, sa spoljašnje strane, selotejp traku koja će zaštiti pukotinu od prljanja. Na taj način se naprslina neće širiti, a time učiniti staklo mogućim za reparaciju.

Ukoliko je oštećenje auto stakla malo, prečnika do tri centimetara, staklo je moguće reparirati, u suprotnom bi trebalo da se zameni novim staklom.

Postupak reparacije auto stakla se sastoji od detaljnog čišćenja i fine obrade pukotine.Uz pomoć specijalne aparature ubrizgava se providna tečnost  “resin”  koja popunjava pukotinu i čini je skoro nevidljivom. Prednost reparacije u odnosu na zamenu auto stakla je to što ćete sačuvati fabrički ugrađeno staklo, uštedeti Vaše vreme i novac.

Za popravku auto stakla koristimo specijalizovane alate  Equlizer i GT Glass.

Zamena i reparacija se vrše vrlo pedantno i kvalitetno u svim vremenskim uslovima.